Бебеносене

Wombat&co Wallaby 2.0 Ревю

Първото ми истинско бебеносещо яке! Изключително съм щастлива и нетърпелива да споделя с вас плюсовете, минусите и удобствата на Wallaby 2.0! Това беше една много спонтанна покупка, за която изобщо не се замислих! Бях решила, че ще избутам зимата с приставка към моето яке и ще нося само отпред, но тодлърът вече минава 10 кг и при по – дълги разходки тежи доста. Не нося върху моето яке, понеже ми е неудобно от всички обемисти дрехи, та си го мъкнех само отпред вече 2 месеца, когато най – после взех Wallaby 2.0.

Wallaby 2.0

Винаги съм харесвала кройката и изчистеността на якетата на Wombat&co. Подхождат на всеки стил и дреха! Взети заедно с непропускливата материя и мекотата на овчата кожа, с която е подплатено, якето зае челна позиция в личния ми топ 3. В момента, в който го видях на изгодна цена, не се стърпях и го купих веднага!

Wallaby 2.0 може да бъде носено по време на бременността, с бебе отпред и на гръб. Якето идва само с една единствена приставка, която служи и през бременността, и за целия бебеносещ период. Разбира се, в случай, че искате да носите близнаци, можете да си поръчате допълнителна приставка от сайта на Wombat&co. Приставката се регулира чрез застежки и е много компактна! Закрепя се за якето с ципове и също като него е подплатена с овча кожа.

От вътрешната си страна Wallaby 2.0 има застежки на кръста, които подчертават фигурата. Така за разлика от други якета за бебеносене, това придава на тялото ви женствен вид и определено не изглеждате като торба.

Якето може да бъде носено с всички видове носилки.

Към Wallaby 2.0 има и голяма яка, която е отново подплатена с овча кожа и се прикрепя към якето с тик так копчета. Можете да я използвате както при носене отпред, така и отзад. Когато носите отпред, яката се закопчава от вътрешната страна на якето, където има зашити две копчета, за да не ви се изхлузва. Така няма да ви е необходим отделен шал, който да слагате и носите със себе си. Ако все пак имате любим шал, то тогава можете да закопчеете яката на копчетата, които са разположени в предната част на приставката или да я махнете нацяло. При носене на гръб има много варианти за слагане на яката, но аз предпочитам да я закопчавам наобратно, като по този начин тя пази гърба ми от студ.

Качулката на моето яке е свалена и така и не съм я пробвала. Тя също е с пухкава подплата, но понеже нося основно на гръб, не я слагам. Ако предпочитате да носите отпред, то тя би вършила чудесна работа при дъжд и вятър.

Wallaby 2.0 абсолютно отговаря на размерите дадени в сайта!

Напоследък времето е много мокро и след като снега се стопи стана кално и кишаво, та ми се случва често да се занимавам с кални петна. Махат се много лесно с навлажнена кърпичка! Още не съм посмяла да го изпера, а и не планирам за сега. Ако се пристраша, ще ъпдейтна.

Един минус, който намирам за себе си е, че Wallaby 2.0 няма застежки около бедрата. Не бих казала, че се усеща голям студ, но е едно от нещата, които бих променила.

Обличането на якето с дете на гръб се оказа доста по – лесно отколкото очаквах. От Wombat&co са се погрижили и за улеснение са направили задната част на яката с копчета. Така можете лесно да облечете якето и в последствие да закопчеете яката, вместо да се мъчите да уцелите дупката за главата на детето, рискувайки да го ударите или разстроите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *