Многократни пелени

Rumparooz джоб ревю

Ето и една пелена, която чаках с голямо нетърпение! С двойните си ластици, Rumparooz ме спечели веднага. Харесвам двойните ластици около крачетата, понеже пропускат по трудно, дори и при пълна пелена. Все пак съм заклет фен на Pop In V2 и на кавърите на Blueberry.

На първо пипане пелената е много мекичка и висококачествените материали, от които е изработена, няма да ви убегнат. Пелената идва с два размера полиестерни подложки, изработени от микрофибърна материя. Rumparooz се произвежда в САЩ и е продукт на KangaCare. Грижата за пелената е изключително лесна, като се пере на температура до 50 градуса и не се суши в сушилня.

Rumparooz

За мое много голямо разочарование Rumparooz не успя да оправдае очакванията ми! Още първия път, в който я сложих на малчо, пелената пропусна за няма и час. Въпреки двойните ластици, крачетата на детето бяха мокри, както и самата пелена. Разбира се, изобщо не допуснах, че проблема е в пеленката. Реших че аз нещо не съм успяла да я наглася добре, но и следващите няколко пъти, в които беше с нея, тя отново пропускаше за много кратко време.

Ластиците на Rumparooz са една идея по – дебели от тези на повечето пелени, които имам. Когато сложа пеленката, не застава добре в сгъвката на крачетата, а оставя луфтове и явно проблемът идва от там.

Понеже след неуспешните опити с голямата подложка, реших да добавя и малката и пелената стана доста обемна и неудобна за ходещо дете. Никоя друга пелена не е изглеждала толкова издуто, било то и прифолд, на дупето на малкия. А и резултатът не беше очаквания. Протече отново на първия час. Прибрах я и реших да и дам един месец, в който малчо ще поналее крачетата и може би ще спре да отзява. Е, и това не проработи.

Сложих подложките на BumGenius, опитвайки се да намеря решение на проблема, но и там претърпях неуспех. Опита ми с Rumparooz е абсолютно разочароващ.

Може би моето синче върви по – слабичко, а може би аз някъде бъркам, но е факт, че с Rumparooz не успяхме да се справим и тя остана едно от големите ми разочарования.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *