Многократни пелени

Milovia ревю

Както добре знете, обичам многократните пелени и изпробването на нови такива. Скоро, ровейки из интернет и търсейки марка пелени, които не съм тествала, попаднах на сайта на Bottomlane, в който можете да намерите марките Milovia, Rumparooz и Imagine. Разбира се, не ми отне особено дълго да си избера нова пелена и тя е Milovia Stay Dry.

Milovia Stay Dry

Страхотните октоподи така ме зарибиха, че я поръчах за секунди! Ще отделя няколко реда, за да отбележа колко впечатлена останах от опаковането на пелената и съжалявам, че не го снимах! Браво на Bottomlane за чудесното първо впечатление и малките сладурски акценти! Впечатлена съм!

Milovia е пелена тип джоб, която идва в комплект с две подложки от микрофибър. Те са в два размера – S и М. Можете да си поръчате допълнително подложки в двата размера, но и в размер L. Съответно S подложката е най – подходяща за най – малките, а L за най – големите. Най – добри резултати могат да бъдат постигнати чрез комбиниране на различните подложки. А те са тооолкова меки и пухкави! Аз използвам S и М заедно и до сега протичане не съм имала дори в продължение на 3-4 часа!

Отвътре пелената е много мека, ама МНОГО мека! Линията Stay Dry и нейното страхотното микрофибърно покритие изолира кожата на бебето, гарантирайки сухо дупе при смяна. Детето няма да усеща мокрота дори след няколко часа с пелената. За съжаление мекотата остава за кратко. Завалването е неизбежно.

За разлика от повечето пелени тип джоб, чиито джобове са откъм гърба на бебето, на Milovia отворът към джоба е отпред. Горната част на самия джоб е покритa с PUL (Polyurethane Laminate), което гарантира, че пелената няма да пропусне през дупката на джоба.

Пелената е един размер от 3,5 до 16 кг, като регулирането е с копчета и в 3 размера – 3,5 до 6, 6 до 10 и 10 до 16 кг. За разлика от доста марки пелени, Milovia няма копчета за затягане около крачетата. Магията идва от изключителната и форма, която приляга по бедрата на бебето и не пропуска нищо! На кръста пелената има дебел ластик, който е много деликатен и нежен и приляга перфектно! Ластиците с най – меките, които някога съм пипала. Стегнати, но меки!

Подложките са страхотни! Изклчителна мекота! Изработени са от много фин полиестер и на допир са просто божествени! Имайте предвид обаче, че след няколко пранета започват много сериозно да се завалят и стават на цветни бобчета. Мен не ме притеснява, понеже не са в пряк допир с кожата на бебето, а скрити в джоба.

Изработката на самата пелена е страхотна! По – високата цена е абсолютно оправдана, имайки предвид колко качествен е самият продукт. Шевовете, копчетата, подложките и цялостния вид на пелената са забележителни! Поляците са се справили страхотно!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *