Бебеносене

Isara Clever Cover Crystal Clear ревю

Лятото е вече в миналото и студените облачни дни са тук. Не, че са лоши, лошо време няма, но трябва някак си да мислиш повече как да се облечеш адекватно. Особено, ако имаш деца! Винаги съм мразила да се навличам. Предпочитам дрехи, направено от леки и дишащи материи, които са достатъчно проветриви и спасяват от изпотяване. Понякога е неизбежно, но естествените материи винаги са за предпочитане.

През октомври 2017, когато започнах да бебенося, разбрах, че потенето върви ръка за ръка с носенето. Беше ми особено некомфортно, понеже времето беше хладно, а гърбът ми мокър. Още една предпоставка за настинка! Купих си поларен суичър, който носих с потник отдолу, но нямаше спасение за мокрия ми гръб.

Тази година си обещах, че ще намеря решение на проблема. И то се появи от нищото! Името му е Isara Clever Cover Crystal Clear.

Isara Clever Cover Crystal Clear

Покривалото на Isara е изработено от 100% висококачествен памучен плат. То е много меко и удобно и е перфектно за по – хладното време през есента и пролетта. Предлага се в универсален размер, който е подходящ за всеки родител и всяко бебе! Покривалото може да бъде носено върху всяка носилка и по всякакъв начин – отпред, на гръб, на хълбок. Наглася се много лесно чрез връзки и ако имате нужда да предпазите детето от дъжд, можете да прикрепите към покривалото дъждобран. Той е специално създаден от Isara и се закопчава за покривалото посредством тик -так копчета.

Можете да носите покривалото по 4 начина – Classic, Easy, On – The – Go и Cool. Всеки един начин на поставяне е много лесен за изпълнение! Класическото поставяне е най – подходящо за раници. Easy е тип престилка, а On – The – Go е много подходящ за носене на гръб.

Това твърдят Isara, но да видим дали е така. Още като видите кутията, знаете, че вътре има нещо луксозно. Тя изглежда много стилно! Е, вече знаете, че съм пробвала повечето от продуктите на Isara и бях сигурна, че не са изневерили на себе си! Така и беше! Покривалото е направено от най – мекия памук! Всеки детайл е изработен с много внимание. Можете лесно да видите как всеки бод е точно там където трябва. Връзките от софтшел придават на покривалото много пъстрота!

С покривалото се работи изключително лесно! Всички начини за слагане са много прости. На мен най – много ми допадна Класическото поставяне, защото основно нося с раницата Isara The ONE. Както споменах, този начин на слагане се използва основно при раници. Понеже не ми допадна идеята да връзвам разкошните софтшел връзки на кръста си и да ги крия под якето, връзвам ги отпред на панделка. Малкият изглежда като в подаръчна опаковка!

Това покривало е много удобно за използване, когато времето навън се сменя рязко, като през есента и пролетта, защото можете да го махнете или сложите когато ви се наложи. Аз винаги го държа сгънато в чантата ми и ако извендъж захладнее или задуха го вадя и слагам за секунди. Въпрос на секунди е! Така мога лесно да избягам от обемните детски дрехи и да не навличам малчо, понеже е много некомфортно носенето с дебели дрехи. Слагам му яке едва когато го сваля от носилката.

Основното нещо, заради което обичам Isara е гъвкавостта на продуктите им! Супер регулируеми са и Isara Clever покривалото не е изключение! Това е покривало, което можете да носите от новородено до края на бебеносенето. Няма никакво значение дали си пълен, слаб, висок или нисък. Пасва на всяка структура, всяко бебе или дете и всяка носилка! Ако отпуснете застежките, можете да го използвате дори като одеало. Мултифункционално покривало!

Покривалото е страшно удобно за кърмене! Има голяма яка, която е достатъчно висока, за да прикрие случващото се под нея. Ако обичате да кърмите, вършейки работа навън и в същото време това да остава незабелязано, този кавър е перфектен!

За мен това покривало е едно от задължителните неща в арсенала на една бебеноска. Постоянно го нося в чантата си и не излиза от нас без него! Измислено е много хитро и предназначено да пази вашата рожба сгушена на топличко. Isara за пореден път са свършили чудесна работа!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *