Бебеносене

Ревю на Isara The ONE

Мина известно време, откакто Isara обявиха появата на новия член на семейството им. Името му е The ONE! Мисля, че то е достатъчно, за да ви даде идея за каква носилка става дума. Тази раница е иновация! В нея можете да носите от новородено до пораснало дете в предучилищна възраст. Освен това тя пасва на всякакъв тип носещ – висок, нисък, слаб или едър. Невероятно нали?

Isara The ONE

 

Характеристика:

  • Isara The ONE е изработена от 100% органичен памук, сертифициран GOTS (The Global Organic Textile Standard) за органични, натурални материи. Жакардова сплитка. Материята е подходяща за всички сезони.
  • Изработена е от висококачествени материали от катарами, презрамки, ремъци до велкро, признати дори в автомобилната индустрия за своята издържливост.
  • Перете само, ако е наложително, за да удължите живота на своята раница. При наличие на петно, почистете със сапун и топла вода и изсушете. Когато използвате пералня, моля уверете се, че използвате мек перилен препарат и деликатна програма. Не сушете в сушилня! Моля уверете се, че всички катарами са затворени преди да изперете.
  • Подходяща от новородено до 20 кг.
  • 3 начина за носене – отпред с паралелни или кръстосани презрамки, на гръб и на хълбок.
  • Изцяло регулируема

Бях изключително развълнувана, когато разбрах, че любимата ми марка пуска на пазара нова раница. Знаех , че ще е нещо страхотно! Като посланик на марката, знаех за бъдещата носилка известно време преди да я обявят публично. Имах големи очаквания, тъй като съм пробвала повечето им продукти и съм очарована. Е, тя е вече тук … Isara The ONE!

Това са размерите на Isara The ONE

Когато се докоснете за първи път до вашата Isara The ONE, ще усетите мекотата и! Изработена е 100% органичен памук и е наистина много тънка и проветрива. Подходяща е за всички сезони! Второто нещо, което ще ви впечатли, са катарамите. Има много от тях, което навежда на мисълта, че вие ще дърпате конците или .. в случая ремъците. Третото е коланът, но подробно за него малко по – късно.

Вие сте в абсолютен контрол с Isara The ONE!

Имате катарами за всичко! Дължината на презрамката се регулира чрез двупосочна катарама, която в същото време контролира височината на платката. Тя се намира в предната част на платката. Другата двупосочна катарама регулира платката отстрани (под мишниците) и отново презрамките. Точно над нея има още една катарама, чрез която можете да настроите презрамките още повече!

Ширината на панела се регулира отново с велкро, което обожавам в раниците на Isara. За разлика от регулирането с копчета, тук можете да нагласите седалката с невероятна прецизност, което ви спестява ситуации, в които бебето е точно между два размера на платката.

Коланът на V3 беше доста твърд. Трябваше му известно време носене, за да омекне и да бъде достатъчно удобен, но Isara са променили това в Isara The ONE. Коланът отново е направен от мемори пяна, но много по – мека такава. Изключително мекичък и удобен, но в същото време достатъчно поддържащ. Регулира се много лесно чрез двупосочна катарама.

Разширителите на Isara The ONE!

Тази раница е иновация, понеже разполага с така наречените „разширители на седалката“. Те транформират носилката от размер за новородено до такъв за тодлър, че и прескуулър. О, да! Те са специални отделни части, които идват заедно с носилката и могат да се слагат и махат от раницата. Можете да ги сложите много лесно, използвайки велкрото, за да ги захванете за колана и специалната кука, скрита в дупка между възглавничките около крачетата. Слагайки ги сте готови за носите поне 4 годишно дете!

Свързващият ремък е различен от този на V3. Този е с двупосочна катарама. Можете да я затегнете и от двете страни. Намирам тази промяна за много полезна, понеже аз не стигам до ремъка с дясната си ръка, но пък мога с лявата. Та, ако имате същия проблем, този ремък определено ще ви допадне повече.

Пробвах Isara The ONE с моя 9 месечен син и започнах да я нагласям така, че да му пасне перфектно. За по – малко от 5 минути сякаш беше направена за него. Катарамите са много лесни за работа, което позволява да я пренастроите дори на крак. Има защитна ластичка на всяка катарама за допълнителна защита. Материята обгръща бебето изцяло, но не оставя никакви червени петна по врата или крачетата.

Това е първата раница, която нося с успоредни презрамки! Те се затягат достатъчно, за да станат на моя скромен ръст от 1.60 и още по – скромни килограми – 45. Носенето отпред е много комфортно! Почти бях забравила какво е чувството да гушкаш бебока си, защото нося основно на гръб, но като получих Isara The ONE, веднага я пробвах за да я сравня с V3. Много е удобна и с паралелни и с кръстосани презрамки. И съм изключително щастлива, че мога да нося с паралелни, защото не ми се налага да си разхлабвам презрамките всеки път, когато реша да нося отпред. Сега просто слагам свързващия ремък и готово!

Носенето на гръб е абсолютен кеф! Мекият колан поддържа страхотно без да оставя синини по кокалите ми. Презрамките могат да бъдат смалени достатъчно, за да са удобни на човек с моя ръст. Дори мога да ги затегна още! Наистина би паснала на всеки, вярвайте ми! Тати също се порадва на Isara The ONE, твърдейки, че е по – удобна от V3. Многото опции за налгасяне определено го спечелиха. Бяха нужни някои корекции по настройките ми, понеже той е 1.81 и късите презрамки, с които аз нося, не му се харесаха. Но „Isara продължава да е много лесна за нагласяне раница!“ каза той. Много бързо се справи с регулирането и. След като отново дойде моя ред да нося малчо, се справих дори по – бързо от първия път!

Не е най – компактната раница, но аз винаги бих предпочела комфорта пред размерите. И без друго, когато синът ми не е в раницата и сме навън, я държа закопчана на кръста ми. Но дори и да решите да я свалите и приберете, тя спокойно ще се събере в чантата ви.

Кърменето е супер лесно! Не мислих, че ще има по – удобна раница за кърмене от Isara V3, но когато имаш под ръка толкова много катарами… Просто разхлабвам катарамата на панела, която отпуска презрамките и готово! Цялата раница се смъква надолу и спокойно можете да кърмите. Когато бебето е готово просто затягам ремъците в предишната им позиция. Аз намирам този начин за най – лесен. Разбира се, ако на вас ви е по – удобно, можете да разхлабите презрамките от другата катарама (под мишниците) и отново да кърмите, но на мен не ми е никак комфортно, понеже свързващия ремък се качва на врата ми, когато разхлабя целите презрамки. Затова аз предпочитам първия вариант. Много по – лесно ми е да работя с предните катарами, отколкото с тези под мишниците.

За мое огромно съжаление все още не мога да намеря прескуулър, с който да пробвам раницата, но в момента, в който кача някое пораснало дете в Isara The ONE, ще ъпдейтна ревюто и ще ви кажа как се усеща.

Isara The ONE меко казано издуха повечето производители. Все пак може да бъде използвана за целия период на бебеносене! Страхотна работа, Isara!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *