Бебеносене

Ревю на тъкан слинг Chardan Slings Entwined Forest

 

От много време си мечтаех да пробвам слинг на Chardan Slings и ето, че и този момент дойде! Chardan Slings е австралийска марка, която е собственост на Джес и Грег, като Джес е сертифициран консултант по бебеносене. Продават жакардови слингове и ергономични раници, като всичко бива произведено в Австралия.

Грабна ме един конкретен десен, който пуснаха на пазара преди време и това беше точно Entwined Forest. Толкова земен, с прекрасни пастелни цветове! Точно като за мен!

 

Chardan Slings Entwined Forest

Основни характеристики:

  • 100% памук в жакардова сплитка
  • 300 грама след пране
  • размер 4 – 3.6 метра

Това е едно бижу, което въпреки по – високата си плътност, би било подходящо както за новородено, така и за тодлър. Изключително поддържащ! Моето 8-9 килограмово бебе изобщо не се усеща в него. Благодарение на изключителната си мекота, спокойно можете да носите и новородено. Нека това, че е памук без примеси не ви подвежда! Слингът е много мек. Изисква известно време да се очупи и в началото е доста тлъстичък, но в последствие се превръща в пухено одеало!

Има чудесен грип и се захваща много лесно. Не се изхлузва и отпуска! Веднъж вързан, остава на мястото си! Страхотен е! Малкият е цар на развалянето на седалки, особено когато е кисел, но при този слинг веднъж вързан, няма проблеми. Седалката остава точно таква, каквато сте успели да си я направите!

Още когато харесах слинга, сметнах, че той би бил едно универсално решение за всеки ден, че ще мога да нося с него навсякъде и по всяко време. Имах високи очаквания и много се надявах да успее да ги оправдае. Е, сега мога смело да кажа, че това е един от любимите ми слингове! Подходящ както за разходка до близкия парк, така и за дълъг преход из планината.

Цветовете му са пастелни и толкова натурални! Сякаш те сливат с природата, дори в центъра на града. Прекрасни и не изискващи съобразяване на облеклото.

Избрах размер 4, понеже на мен ми е най – удобен. Не се влачи, когато връзвам навън и е достатъчен за повечето връзвания, които предпочитам. Имайте предвид, че аз съм висока 1,60 и тежа 46 килограма. За по – висок човек би било удачно да избере по – дълъг слинг. С размер 4 например, няма да успее да върже двоен хамак.

В заключение мога да кажа само, че това е носилка за всяко място, време и бебе!

Повече за Chardan Slings ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *