Многократни пелени

Blueberry Coveralls кавър гащички ревю

Ето, че получих и първите кавърчета на американската марка Blueberry. Моделът се нарича Caveralls. В момента, в който ги взех, ги мушнах в пералнята и вечерта вече бяха на дупето на малчо.

Blueberry Coveralls кавъри

Описание:
Горни непромокаеми гащички, универсален размер.
С двоен маншет около крачетата.
С меки ластици около кръста и крачетата за по-добро прилягане.
Подходящи за всички вътрешни пелени, изискващи горни непромокаеми гащички.
Закопчаване с копчета.
Регулират се на дълбочина в 3 размера.

Размери:
Тегло: от 4,5 до 18 кг.
Талия: от 28 до 56 см.
Бедро: от 10 до 36 см.

Използвани материали:
100% полиестер

Инструкции за употреба:
Препоръчителна температура за пране до 60 градуса.
Изперете преди първа употреба.

Понеже съм луд фен на Pop In, а те не са никак обeмни, кавърът ми се стори доста голям в първия момент. Всъщност не е чак толкова по – голям, просто производителят е предвидил повече място за подложки и прифолди и е по – дълбок, което се оказа чудесно! Прифолдът ми се събра и кавърът успя да го обгърне изцяло.

До сега не съм изоползвала пелени с копчета, понеже ги намирам за по – неудобни за нагласяне от велкрото. Е, не е чак такава драма, каквато си представях, но определено, ако имаше с велкро, щях да си поръчам тях.

От предната и задната страна на Coveralls кавъра няма джобчета за подпъхване на подложките и още като ги поръчах, мислих, че ще се изхлузва прифолда, но за сега такъв проблем не съм имала. Останах много приятно изненадана как добре залепват за телцето на бебето и го обгръщат отвсякъде.

Основната причина да се спра точно на този кавър е, че има двойни ластици около крачетата. Както споменах, съм голям фен на Pop In, които са с двоен ластик и бяха единствените пелени, които не ми пропускаха. За това можете да прочетете повече ТУК. Та, не ми се рискуваше с кавър, който не е с допълнителен ластик. За сега, около месец след като ги купих, не са ме предавали.

Принтовете са страшно красиви! Аз избрах този, като за момченце, но има много голямо разнообразие от цветове и картинки.

Съхне много бързо! Прострях го следобед към 16 часа и в 20 вече беше на бебешкото дупе.

Като цяло не съм голям фен на сложните нощни системи на многократните пелени. Малчо е голяма нинджа и вече е изключително трудно да сгъна прифолда, но понеже 12 часа сън е невъзможно да ги изкара сух с пелените, които ползвам през деня, все още му слагам прифолди. Те са единствените, които успяват да ни спасят през нощта. Очаквайте скоро и ревю на прифолди Avo&Cado.

Повече за Blueberry тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *